Apache HTTP Server Test Page powered by CentOS

Apache 2 Test Page
powered by CentOS

This page is used to test the proper operation of the Apache HTTP server after it has been installed. If you can read this page it means that the Apache HTTP server installed at this site is working properly.

If you are a member of the general public:

The fact that you are seeing this page indicates that the website you just visited is either experiencing problems or is undergoing routine maintenance.

If you would like to let the administrators of this website know that you've seen this page instead of the page you expected, you should send them e-mail. In general, mail sent to the name "webmaster" and directed to the website's domain should reach the appropriate person.

For example, if you experienced problems while visiting www.example.com, you should send e-mail to "webmaster@example.com".

If you are the website administrator:

You may now add content to the directory /var/www/html/. Note that until you do so, people visiting your website will see this page and not your content. To prevent this page from ever being used, follow the instructions in the file /etc/httpd/conf.d/welcome.conf.

You are free to use the images below on Apache and CentOS Linux powered HTTP servers. Thanks for using Apache and CentOS!

[ Powered by Apache ] [ Powered by CentOS Linux ]

About CentOS:

The Community ENTerprise Operating System (CentOS) Linux is a community-supported enterprise distribution derived from sources freely provided to the public by Red Hat. As such, CentOS Linux aims to be functionally compatible with Red Hat Enterprise Linux. The CentOS Project is the organization that builds CentOS. We mainly change packages to remove upstream vendor branding and artwork.

For information on CentOS please visit the CentOS website.

Note:

CentOS is an Operating System and it is used to power this website; however, the webserver is owned by the domain owner and not the CentOS Project. If you have issues with the content of this site, contact the owner of the domain, not the CentOS Project.

Unless this server is on the centos.org domain, the CentOS Project doesn't have anything to do with the content on this webserver or any e-mails that directed you to this site.

For example, if this website is www.example.com, you would find the owner of the example.com domain at the following WHOIS server:

Walnüsse Schwarzwald Ernte 2014 - 4000g

KIRCHENGRUND Schwarzwälder Walnüsse
(in der Schale, ganz)

Unsere Walnüsse aus Anbau in Deutschland zeichnen sich aus durch Ihren feinherb aromatischen Charakter und die wertvollen Inhaltsstoffe.

Qualität:
Handverlesene deutsche Walnüsse (Juglans regia) aus dem Schwarzwald, mit Schale, naturbelassen, unbehandelt, unsortiert und schonend getrocknet. Sie sind unbegast und ungebleicht (ungeschwefelt), ein Qualitätsmerkmal, das man an den bräunlichen Schattierungen der Schale erkennt. Die Walnüsse werden bei unter 40°C luftgetrocknet, sodass sie Rohkostqualität (RQ) entsprechen.

Wissenswertes
Walnüsse sind voll mit gesunden Fetten, Eiweiß, Vitaminen, Mineralstoffen und Spurenelementen. Mit Ihrem hohen Fettgehalt sind sie wahre Energiebomben. Die Walnuss verfügt über den höchsten Gehalt an Linolensäure (einer für das Herz gesunden Omega-3-Fettsäure). Darüber hinaus sind Walnüsse reich an Tocopherolen (Vitamin E) sowie Zink und Kalium. Außerdem enthalten sie Magnesium, Phosphor, Schwefel, Eisen, Calcium und die Vitamine A, B1, B2, B3, B6, C und Pantothensäure.

Aus der Küche sind Walnüsse überhaupt nicht mehr wegzudenken. Sie finden Verwendung für Kuchen, Torten, Desserts, Salate, Nußeis, Gebäck und Weihnachtsplätzchen. Walnüsse werden gern in Wildgerichten sowie Geflügel- und Wildgeflügelgerichten benutzt. Bei feinen Käseplatten sind Walnüsse ebenfalls ein unersetzbarer Bestandteil. Die Kinder verwandeln die Walnußschalen oft in kleine Basteleien und Weihnachtsdekoration.

Tipps und Hinweise für den Verzehr:
Zum Verzehr der Schwarzwälder Walnüsse empfehlen wir unseren Original Multi-Knack Nussknacker, mit dem sich die KIRCHENGRUND Walnüsse viel besser knacken lassen, als mit einem herkömmlichen Nussknacker!

Packungsgröße:
4,00 kg Netzbeutel

Honigseife Natur mit Honig und Lanolin 100g
LINDESA Pflegecreme mit Bienenwachs 50ml Tube
Honigseife mit Propolis und Tannenhonig 100g
Lippenpflegestift Propolis mit Bienenwachs 4,8g
Weißtannenhonig Schwarzwald 500g
Fitnesstee Kräutertee Mischung 50g
Bienenwachskerze Die Wabe
Original Multi Knack Nussknacker
Trimagnesiumdicitrat Pulver Magnesiumcitrat wasserfrei 150g 250g

Walnüsse Schwarzwald Ernte 2014 - 2000g
Walnüsse Schwarzwald Ernte 2014 - 500g
Walnüsse Schwarzwald Ernte 2014 - 4000g
Walnüsse Schwarzwald Ernte 2014 - 250g

KIRCHENGRUND Produktgalerie & Produktkatalog 2018

© Copyright 2018 Reckling Services. Alle Rechte vorbehalten.