Apache HTTP Server Test Page powered by CentOS

Apache 2 Test Page
powered by CentOS

This page is used to test the proper operation of the Apache HTTP server after it has been installed. If you can read this page it means that the Apache HTTP server installed at this site is working properly.

If you are a member of the general public:

The fact that you are seeing this page indicates that the website you just visited is either experiencing problems or is undergoing routine maintenance.

If you would like to let the administrators of this website know that you've seen this page instead of the page you expected, you should send them e-mail. In general, mail sent to the name "webmaster" and directed to the website's domain should reach the appropriate person.

For example, if you experienced problems while visiting www.example.com, you should send e-mail to "webmaster@example.com".

If you are the website administrator:

You may now add content to the directory /var/www/html/. Note that until you do so, people visiting your website will see this page and not your content. To prevent this page from ever being used, follow the instructions in the file /etc/httpd/conf.d/welcome.conf.

You are free to use the images below on Apache and CentOS Linux powered HTTP servers. Thanks for using Apache and CentOS!

[ Powered by Apache ] [ Powered by CentOS Linux ]

About CentOS:

The Community ENTerprise Operating System (CentOS) Linux is a community-supported enterprise distribution derived from sources freely provided to the public by Red Hat. As such, CentOS Linux aims to be functionally compatible with Red Hat Enterprise Linux. The CentOS Project is the organization that builds CentOS. We mainly change packages to remove upstream vendor branding and artwork.

For information on CentOS please visit the CentOS website.

Note:

CentOS is an Operating System and it is used to power this website; however, the webserver is owned by the domain owner and not the CentOS Project. If you have issues with the content of this site, contact the owner of the domain, not the CentOS Project.

Unless this server is on the centos.org domain, the CentOS Project doesn't have anything to do with the content on this webserver or any e-mails that directed you to this site.

For example, if this website is www.example.com, you would find the owner of the example.com domain at the following WHOIS server:

Bienenwachskerze Der Stern

Designkerze "Der Stern"
Handgefertigte Kerze aus 100% ungebleichtem Bienenwachs. Bienenwachskerzen aus unserer Manufaktur sind Unikate und wertvolle Naturprodukte. Die Kerzen sind beliebte Geschenke zu allen Anlässen. Sie bestechen durch ihren feinaromatischen, lieblichen Honigduft und sorgen für ein harmonisches Raumklima.

Artikelmerkmale & Qualität:

• Design: Der Stern
  • Symbolik: "Wenn ich nachts nicht schlafen kann, dann schau ich mir die Sterne an..." Sinnbild für die Grösse und Erhabenheit unseres Sternenhimmels.
  • Größe: ca. 8 x 6 cm
  • Material: 100 % Bienenwachs, unbehandelt, ungebleicht
  • Herstellungsart: Handarbeit, unlackiert, unbemalt, glanzpoliert
Mit dem Kauf von KIRCHENGRUND Bienenwachskerzen wird die regionale Imkerei im Schwarzwald und deren Beitrag zum Erhalt unserer Natur gefördert, denn ca. 80 % unserer Pflanzenwelt ist auf die Bestäubung durch Bienen angewiesen.

Inhalt & Verpackung:
1 St - Klarsichtbeutel

Verfügbarkeit:
Da unsere Bienenwachskerzen aus handwerklicher Fertigung mit begrenzter Produktionskapazität stammen, sind sie nicht immer in den gewünschten Mengen im Online Shop verfügbar. Um die angegebene Lieferzeit gewährleisten zu können, bitten wir Sie, eine Bestellung größerer Stückzahlen im Voraus anzufragen.

Gegen geringen Aufpreis versehen wir für Firmen, Vereine etc. unsere Kerzen gerne mit einem individuell nach Ihrer Vorlage gestalteten Etikett (Größe max. Höhe 6cm x Breite 5cm).

Schraubdose mit Deckel, weiß, PP, 1000ml / 800g
Waldhonig Schwarzwald 500g
Lippenpflegestift Propolis mit Bienenwachs 4,8g
Nanaminze Kräutertee Nana Minze Tee lose 100g
Honigseife Natur mit Honig und Lanolin 100g
Oregano Gewürz Oreganoblätter gerebelt Eigenanbau 40g
Zitronenmelissentee Kräutertee Melissentee 50g
Bienenwachskerze Der Kegel
FAUNASAN Katze Calcium Citrat Pulver Calciumcitrat 100g 200g

Bienenwachskerze Der Stern
Bienenwachskerze Der Tropfen
Bienenwachskerze Die Wabe
Bienenwachskerze Die Säule
Bienenwachskerze Das Seil
Bienenwachskerze Das Bienenhaus

KIRCHENGRUND Produktgalerie & Produktkatalog 2018

© Copyright 2018 Reckling Services. Alle Rechte vorbehalten.