Apache HTTP Server Test Page powered by CentOS

Apache 2 Test Page
powered by CentOS

This page is used to test the proper operation of the Apache HTTP server after it has been installed. If you can read this page it means that the Apache HTTP server installed at this site is working properly.

If you are a member of the general public:

The fact that you are seeing this page indicates that the website you just visited is either experiencing problems or is undergoing routine maintenance.

If you would like to let the administrators of this website know that you've seen this page instead of the page you expected, you should send them e-mail. In general, mail sent to the name "webmaster" and directed to the website's domain should reach the appropriate person.

For example, if you experienced problems while visiting www.example.com, you should send e-mail to "webmaster@example.com".

If you are the website administrator:

You may now add content to the directory /var/www/html/. Note that until you do so, people visiting your website will see this page and not your content. To prevent this page from ever being used, follow the instructions in the file /etc/httpd/conf.d/welcome.conf.

You are free to use the images below on Apache and CentOS Linux powered HTTP servers. Thanks for using Apache and CentOS!

[ Powered by Apache ] [ Powered by CentOS Linux ]

About CentOS:

The Community ENTerprise Operating System (CentOS) Linux is a community-supported enterprise distribution derived from sources freely provided to the public by Red Hat. As such, CentOS Linux aims to be functionally compatible with Red Hat Enterprise Linux. The CentOS Project is the organization that builds CentOS. We mainly change packages to remove upstream vendor branding and artwork.

For information on CentOS please visit the CentOS website.

Note:

CentOS is an Operating System and it is used to power this website; however, the webserver is owned by the domain owner and not the CentOS Project. If you have issues with the content of this site, contact the owner of the domain, not the CentOS Project.

Unless this server is on the centos.org domain, the CentOS Project doesn't have anything to do with the content on this webserver or any e-mails that directed you to this site.

For example, if this website is www.example.com, you would find the owner of the example.com domain at the following WHOIS server:

Bienenwachskerze Der Bär

Bienenwachskerze "Der Bär"
Jemand einen Bären aufbinden?

Über den Müßiggang bis hin zum Pfand für die Zechschuld ist der Bär auch als alte weibliche Göttin symbolisch der Erde und dem Mütterlichen zugeordnet.

KIRCHENGRUND Bienenwachskerzen zeichnen sich aus durch ihr individuelles und zeitloses Design. Der besondere Duft-Charakter brennender Bienenwachskerzen erfüllt Ihren Wohnraum mit Harmonie und Gemütlichkeit. Sie gefallen in jeder Jahreszeit und sind beliebte Geschenke bei allen Anlässen. Manchen sind die dekorativen Schwarzwälder Bienenwachskerzen fast zu wertvoll, um sie zu entzünden. Anderen Liebhabern sind sie begehrte Sammlerobjekte geworden.

Qualität:
Für die in Handarbeit hergestellten Bienenwachskerzen findet ausschließlich unbehandeltes Bienenwachs Schwarzwälder Imker Verwendung, welches zu 100% naturrein und ungebleicht ist. Kerzengröße ca. 8 x 5 cm, von Hand gegossen, unbemalt und unlackiert.

Mit dem Kauf von Schwarzwälder KIRCHENGRUND Bienenwachskerzen wird die regionale Imkerei im Schwarzwald und deren Beitrag zum Erhalt unserer Natur gefördert, denn ca. 80 % unserer Pflanzenwelt ist auf die Bestäubung durch Bienen angewiesen.

Verpackung:
Wir liefern die Bienenwachskerzen geschenkverpackt im attraktiven Klarsichtbodenbeutel mit goldenem Verschlussclip.

Eigenes Geschenk-Etikett für Firmen, Vereine etc. gegen Aufpreis auf Anfrage möglich.

Bienenwachskerze Der Hund
Honigseife mit Lavendelduft und Lavendelhonig 100g
Bienenwachskerze Das Schwein
LINDESA Pflegecreme mit Bienenwachs 50ml Tube
Bienenwachskerze Das Seil
Honigseife Natur mit Honig und Lanolin 100g
Honigheber Buche 18 cm
Bienenwachskerze Die Tanne
WIDUMAN Walnuss Holz Chunks Grillholz 500 g

Bienenwachskerze Der Bär
Bienenwachskerze Die Katze
Bienenwachskerze Das Schwein
Bienenwachskerze Der Hund
Bienenwachskerze Der Löwe

KIRCHENGRUND Produktgalerie & Produktkatalog 2018

© Copyright 2018 Reckling Services. Alle Rechte vorbehalten.